MENIU
 
  DESPRE NOI :  
 

ALIN & ANCA   Fotograf & Videograf
Tel. principal: 0723 343 936 / secundar: 0722 943 612
Mail :  alinsaga@yahoo.com 

 
   
ANCA  & NICU  - Videograf & Fotograf
Vezi galerie video nunta Alin & Anca
  FLORIAN  ADRIAN -  Fotograf & Videograf  
   
  Vezi foto Florian Vezi video Adrian  
     

 

  PARTENERI  :      
         
    & QUALITY BAND  este o orchestra de televiziune foarte cautata  pe piata evenimentelor din Romania .  Formatia de nunta   si-a dobandit renumele prin profesionalism si seriozitate. Mihai Bajinaru & Quality Band este una dintre cele mai pregatite Formatii de nunta  ca repertoriu, aceasta realizandu-se in urma celor peste 1000 de evenimente pe care le-a avut atat in tara cat si in strainatate .

Pentru detalii puteti viziona  Albumul  Quality Band
 

    " Numele meu este Katiusa Popovici si sunt make up artist. Deoarece am fost intotdeauna atrasa de machiaj si in general de partea estetica a lucrurilor, am ales sa studiez arta machiajului la una dintre cele mai bune academii de profil din Romania, Kruger Brent Make-up Academy.
     Consider ca machiajul bine facut poate face o femeie sa se simta completa, de aceea daca iti doresti un machiaj profesional, te astept cu drag in lumea mea, o lume a frumusetii, in care te voi ajuta sa iti descoperi stralucirea ! "

     Pentru detalii vizitati   http://katiusapopovici.ro
 

    Va informam ca avem parteneriat cu firma Fotopanou.ro  unde va puteti executa panouri si decoruri personalizate pentru nunta sau evenimentul Dvs. beneficiind de 10% reducere .
Este suficient sa spuneti ca veniti din partea noastra !

Pentru detalii vizitati http://fotopanou.ro
 

      Ursitoare botez   Experienta in realizarea petrecerilor cu ursitoare la botez dar si la nunta, pretul atractiv, momentul artistic deosebit, atentia la detalii, le recomanda pentru a va fi alaturi la evenimentele deosebite ale vietii.

Pentru detalii puteti viziona Album Ursitoare